VII Campus Marc Gual

//cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/cabecera_v1.png
https://cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/gual-600x600.png

 

LA FUSIÓ PERFECTE ENTRE UN DELS MILLORS EX-JUGADORS D’HOQUEI DEL F.C. BARCELONA I EL CLUB PATÍ MASQUEFA

Presentem una nova edició del Campus Marc Gual. Enguany, en un format reduït de només matí, degut a les restriccions imposades per la situació de la Covid-19. Les places son limitades, per poder complir amb les ràtios recomanades per la secretaria General de l’esport de la Generalitat, i per l’Ajuntament de Masquefa.

 

 
DATES

Del 13 al 17 de Juliol

 
EDATS PARTICIPANTS

Nascuts entre el 2006 i 2014

 
HORARI

De 9h a 13h

 

 
PREU GENERAL

90€

 
PREU PORTERS

85€

 
PREU CP MASQUEFA / CH MARTORELL

80€

 

HOQUEI, ESPORT I SALUD

Seguirem amb la nostra filosofia, l’esport com a base saludable pels més petits. Combinarem l’aprenentatge de l’hoquei amb altres Activitats esportives, la promoció d’hàbits saludables i el desenvolupament social, personal i els valors que transmet l’esport. Tot això amb unes mesures higièniques molt estrictes per garantir la total seguretat dels participants.

El CAMPUS MARC GUAL comptarà amb el propi Marc Gual, ex-jugador d’hoquei patins del F.C. Barcelona. Internacional amb la selecció catalana i espanyola, guanyador de 5 Campionats del món, 4 Campionats d’Europa, 8 OKLligues, 4 Copes d’Europa, 6 Copes del Rei i 8 Supercopes, entre d’altres. La temporada 2010-2011 va ser escollit millor jugador de l’OkLliga.

I, un any més, comptarà amb la col·laboració especial del CLUB PATÍ MASQUEFA, per seguir en aquest projecte de formació i diversió pels més petits.

//cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/contenido_01.png
  • Técnica i tàctica individual
  • Perfeccionament de passada i xut
  • Iniciació i perfeccionament de remats
  • Superioritats, inferioritats i contraatacs
  • Entrenament específic de Porters
  • Competicions i tornejos
  • Clínics amb professionals
  • Torneig All Star

 

LLOC I INSTAL.LACIONS

//cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/contenido_02.png

El CAMPUS MARC GUAL es realitzarà a Masquefa (Anoia) situat a la província de Barcelona, rodejat d’un entorn natural ben característic de la zona.

Utilitzarem les instal·lacions municipals. Entrenarem al Pavelló 1 d’hoquei, que disposa de tot el material necessari per fer els entrenaments específics d’hoquei patins. També disposarem del pati de l’escola El Turó, instal·lació annexa al pavelló i amb accés directe i que compte amb grans espais per fer activitats lúdic-esportives.

Aquest any, degut a les restriccions imposades, no podrem fer ús de les instal·lacions de les piscines municipals.

Sota la direcció i supervisió de MARC GUAL, i amb la col·laboració de monitors i entrenadors d’Hoquei, realitzarem entrenaments, tornejos i classes magistrals d’hoquei patins. També es faran activitats lúdic-esportives, en funció de les edats dels participants, organitzades i supervisades per monitors especialitzats.

Addicionalment, aquest any comptarem amb un responsable de seguretat i higiene, degudament format, que vetllarà per que es segueixin tots els protocols establerts en aquest sentit.

 

INSCRIPCIONS

Per tal de fer efectiva la inscripció, es imprescindible omplir el següent formulari

Formulari d'inscripció

 
A més de fer el pagament de 20€ de paga i senyal al següent número de compte:

CAIXA GUISSONA
IBAN: ES20 3140 0001 9400 1353 3100

La resta s’haurà d’abonar en efectiu el primer dia del Campus.

El primer dia de Campus, s’haurà de portar la següent “Declaració Responsable”  degudament omplerta i signada. No s’admetrà a cap participant que no porti aquest document degudament omplert i signat:

Declaració Responsable

 

//cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/contenido_04.png

QUÈ CAL PORTAR

//cpmasquefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/contenido_06.png

Degut a la situació actual, i a les restriccions imposades, NO es podrà fer ús dels vestuaris. De totes maneres, s’habilitaran uns espais alternatius per que els participants puguin deixar les seves pertinences i es puguin posar i treure els patins i les proteccions. Per aquest motiu, els participants hauran de venir de casa amb la roba que vagin a fer servir durant tota la jornada, i no es podran ni dutxar ni canviar a les instal·lacions.

Es demana que els participants duguin únicament els patins, stick, bola i les proteccions per a la pràctica de l’hoquei, en una motxilla o bossa lo més petita possible, per poder disposar de més espais. Els Porters si que podran portar les bosses grans que acostumen a fer servir.

Els participants hauran de portar-se de casa el seu propi esmorzar, i una peça de fruita (opcional).

La Font d’aigua del pavelló NO es podrà fer servir, per lo que es recomana que els participants duguin la seva pròpia aigua de casa degudament marcada amb el seu nom. En cas de necessitat, la organització del campus facilitarà aigua extra als participants.

Els participants hauran de portar un pot individual de gel hidroalcohòlic per a us particular marcat amb el seu nom.